Dieetbehandeling in 2016 door de diëtisten van Careyn

De diëtisten van Careyn houden spreekuur op 4 locaties in Noordwest:
• Gezondheidscentrum Ondiep (in de apotheek), Boerhaaveplein 100, diëtist Judith Martis
• CJG Geuzenveste, Van Hoornekade 25, diëtist Talitha Meine Jansen
• Gezondheidscentrum de Brug, Amsterdamsestraatweg 652, diëtist Annet Scholten
• Prinses Irenelaan 18, diëtist Yvon Albers

Zij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Dieetbehandeling is opgenomen in de basisverzekering (3 uur) en in veel aanvullende verzekeringen. De behandeling door de diëtist vanuit de basisverzekering heeft invloed op het wettelijk eigen risico.

Dieetadvisering bij diabetes, (een verhoogd risico op) hart- en vaatziekten en COPD zijn regelmatig opgenomen in regionale ketenzorgafspraken. De huisarts en diëtist zijn op de hoogte van de afspraken die zijn gemaakt en welke vergoeding van toepassing is. Ketenzorg, dieetbehandeling voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding vanuit aanvullende verzekeringen gaan niet ten koste van het wettelijk eigen risico.

Iedereen met vragen over voeding of dieet kan bij de diëtisten van Careyn terecht, bijvoorbeeld bij overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, ongewenst gewichtsverlies, zwangerschap en maag-darmklachten of aangepaste voeding tijdens ziekte. Of het nu gaat om voedingsadvies of dieetbegeleiding voor baby’s, kinderen, volwassenen of senioren, iedereen kan terecht voor deskundige hulp. Als iemand slecht ter been is, is een huisbezoek mogelijk.

De Careyn Klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur, telefoon 088 -123 99 88 of stuur een mail naar contact@careyn.nl òf dietist-utrecht@careyn.nl.
Zie voor meer informatie op de website: www.careyn.nl/dietist.