Dieetspreekuur van Judith Martis, diëtist van Careyn, in Huisartsenpraktijk de Watertoren

15 januari is Judith Martis, diëtist van Careyn, gestart met een spreekuur in Huisartsenpraktijk de Watertoren op de Korenbloemstraat 2a.

Afspraak maken?
De Careyn Klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur, telefoon 088-123 99 88 of stuur een mail naar contact@careyn.nl of dietist-utrecht@careyn.nl.
Meer informatie kunt u vinden op de website: www.careyn.nl/dietist.

Kosten
De diëtisten van Careyn hebben in 2018 opnieuw met álle zorgverzekeraars een contract.
Vanuit de basisverzekering krijgt iedereen per jaar 3 uur dieetadvisering. Daarnaast kan het zijn dat er extra vergoeding is vanuit een aanvullende verzekering. Klik hier voor een overzicht van de aanvullende verzekeringen dieetadvisering. De behandeling door de diëtist vanuit de basisverzekering heeft invloed op het wettelijk eigen risico. Vergoeding voor kinderen tot 18 jaar gaat niet ten koste van het wettelijk eigen risico.

Bij de U-polis van Zorg & Zekerheid zijn 3 behandeluren dieetadvisering opgenomen voor volwassenen en het eigen risico is meeverzekerd. Voor kinderen is er in deze polis nog 3 uur extra opgenomen in de aanvullende verzekering Utrecht Top. Dieetadvisering bij diabetes mellitus en COPD zijn opgenomen in regionale samenwerkingsafspraken (ketenzorg). Dieetbehandeling als onderdeel van ketenzorg gaat niet ten koste van het wettelijk eigen risico.